Kachels, haarden en andere verwarming installaties


Hout- en Pelletkachels Versluys is al jaren een bekend verdeler van (cv) kachels in Nederland. Ondertussen is het aanbod flink uitgebreid. De opkomst van de pelletkachel en -ketel en het alsmaar groter wordende aandeel van solar en warmtepomp systemen hebben de markt in Nederland drastisch veranderd.
Tegenwoordig ligt de focus voor verwarmingsinstallaties op rendement, milieuvriendelijkheid en energie besparing.

Wij kunnen u alle benodigde installaties leveren voor pelletkachels, biomassaketels, solar sytemen en (deels) voor warmtepompen. En dat alles van een uitstekende kwaliteit en tegen zeer klantvriendelijke prijzen!

Bezoekt U eens de website van onze relatie in Duitsland: OEG Wij geven hoge kortingen op alle OEG verkoopprijzen. OEG is een fabriek/groothandel.

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog steeds een zeer aantrekkelijk gamma aan houtkachels: mét of zonder cv aansluiting, mét of zonder oven. En dat voor binnen en buiten!

In 1998 zijn wij gestart met het verkopen van cv kachels. Wij waren toen één van de pioniers op het gebied van houtgestookte cv installaties. Door onze kennis en connecties zijn wij er in al die tijd in geslaagd om de best voorhanden kwaliteit aan te bieden tegen de beste prijzen. Ondertussen kan u bij ons ook terecht voor een pelletkachel of pelletketel, weerom tegen uitstekende prijzen.

Rien Versluys
Hout en cv kachel.nl